Předkrmy:
Hovězí roastbeef s hořčičnou majonézou, chléb 199,-
Hovězí tatarák – topinka „na sucho” / smažená 199,-
Steaky:
Hovězí steaky podáváme filírované, stupeň propečenosti doporučujeme medium rare/ medium
Flank steak 389,-
Striploin steak 389,-
Tenderloin steak 469,-
Rump steak 389,-
Přílohy:
Steakové hranolky 75,-
Batátové hranolky 85,-
Pečené mini brambůrky 70,-
Grilovaná máslová kukuřice 95,-
Grilované žampiony s bylinkami 95,-
Omáčky:
Pepřová omáčka 65,-
Houbová omáčka 85,-
Demi-glace omáčka 75,-
Listový salátek 95,-
Sladké:
Jablečný závin s vanilkovým přelivem 129,-
Naše steakové maso z plemene Wagyu a Angus pochází z ekologické biofarmy Horymas, která se rozléhá na 1400 ha a nachází se v náhorní plošině Rýmařovska cca 700 m.n.m. Dobytek má zde dostatečnou volnost s veškerými zásadami pro welfare hospodářských zvířat. Pro chov masného skotu splňují veškeré podmínky ekologického chovu a naše stáda se pasou na krásných pastvinách v přímém sousedství s CHKO Jeseníky.
Steaky připravujeme z většího podílu plemene Wagyu, které masu dodává požadované mramorování. Již v této době se nám na pastvinách pasou kusy se 75% podílu plemene Wagyu.
Aby konečný produkt dosáhl své dokonalosti, maso necháváme minimálně 4 týdny zrát, než se dostane na Váš talíř.
Věříme v to, že individuální přístup a správný ekologický chov hospodářských zvířat, přispívá ke zkvalitnění našich produktů.
Už jen to, že maso se nevozí tisíce kilometrů ze třetích zemí, ale je z našich krásných horských pastvin, které jsou od Vašeho domova vzdálené jen desítky kilometrů.